Planetaariset aikakausisyklit

Planetaariset aikakausisyklit ja syklien indeksit antavat meille tietoa tulevista ajoista, muun muassa taloudellisista taantumista ja tulevista trendeistä. Syklien kulkua ei pysty muuttamaan, mutta niiden tunteminen antaa mahdollisuuden valmistautua uusien  trendien tuloon  ja säätä oma toiminta synkronoimaan ajan laadun kanssa. Kuuluisa ranskalainen astrologi André Barbault, joka teki uraa uurtavaa työtä planetaaristen syklien parissa, käytti ajan laadun tutkimiseen planeettasyklien indeksiä. Vuonna 2011 hän kirjoitti: Suuri taloudellinen heilahtelu tapahtuu vuosina 2018-2026, mutta kriittisin aika tulee olemaan vuosina 2020-2021, jolloin saatamme olla vaarassa. Mahdollisesti uusi pandemia, rajoitukset ja yhteiskunnan mureneminen ovat keskipisteessä, erityisesti Euroopassa.

Saturnuksen ja Pluton yhtymä tapahtuu 33-38 vuoden välein, ja niiden yhtymäaspektin aikana yleinen energia on pelokas ja kaoottinen. Sinä aikana tapahtuu suuria mullistuksia, kuten esimerkiksi Saturnus/Pluton yhtymän aikana 1982, jolloin oli kylmän sodan aika, pelko kolmannesta maailmansodasta ja ihmiskunnan tuhoutumisesta. Silloin marssittiin rauhan puolesta, esimerkiksi Suomessa järjestettiin valoa- yöhön rauhamarssi. 

Astrologisesta näkökulmasta konjunktio merkitsee yhden syklin loppua ja toisen alkua.

 Tammikuussa 2020 oli Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriin merkissä, mihin liittyi myös Jupiter. Saturnus symboloi rajoituksia, konservatiivisuutta ja auktoriteetteja. Plutoon liittyy valtaan, elämän ja kuoleman teemat, alamaailma, sekä pankki ja pörssitoiminta. Jupiterin läsnäololla voi selittää maailmanlaajuista kaaosta, koska Jupiter laajentaa kaikkea, mihin se koskee.

Katsotaan ajassa eteenpäin. Lähivuosina kaikki kolme ulkoplaneettaa vaihtavat merkkiä vesi- ja maaelementeistä – tuli ja ilma elementteihin. Vuoden 2026 aikana ne muodostavat keskenään harmonisen kuvio. Viimeistään silloin maamerkkien pitkä hallituskausi päättyy. 

Jätä kommentti

fiSuomi