Hei, olen Catharina

Astrologina ja kuualmanakan kirjoittajana perehdyn syvällisesti ajan vaikutukseen elämässämme. Jokainen hetki kantaa mukanaan erityisiä energioita ja mahdollisuuksia, ja taito onkin tunnistaa ne oikeat hetket tehdä muutoksia tai ottaa askelia eteenpäin.

Tutkin tarkasti taivaankappaleiden liikkeitä ja niiden vaikutuksia ihmisen elämään. Kun ymmärrämme planeettojen sijainnit ja niiden väliset suhteet, voimme hahmottaa, milloin on otollinen aika aloitteille ja päätöksille. Astrologian avulla voimme nähdä, milloin energiat tukevat kasvua, luovuutta ja muutosta.

Omaa aluettani astrologiassa pidän erityisesti ajoituksista. Tiedän, että oikealla hetkellä tehty päätös voi avata ovia ja luoda myönteisiä muutoksia elämässä. Toisaalta tiedän myös, että on hetkiä, jolloin on hyvä pysähtyä ja odottaa parempaa tilaisuutta.

Astrologina ja kuukalenterin kirjoittajana pyrin välittämään tätä tietoa ja viisautta eteenpäin. Haluan auttaa ihmisiä löytämään ne hetket, jolloin he voivat parhaiten hyödyntää taivaankappaleiden suotuisia aspekteja ja välttää mahdollisia haasteita.

Astrologian avulla voimme hakea syvempää yhteyttä aikaan ja ymmärtää elämään kiertokulkua. Jokainen hetki on ainutlaatuinen ja tietoisuus siitä voi auttaa meitä elämään rikkaampaa ja tarkoituksellisempaa elämää.

Astrologia on tuhansia vuosia vanha ajoituksen taito. Tiesitkö että sitä ovat käyttäneet omien päätöstensä vahvistamiseen muun muassa presidentit Roland Reagan ja Urho Kekkonen, sekä pankkiiri J.P. Morgan.

fiSuomi