Opi valjastamaan lapsesi potentiaali

Lapsen syntymäkartta on kuin avoin kirja, joka paljastaa hänen potentiaalinsa ja ainutlaatuiset ominaisuutensa. Opi valjastamaan lapsesi potentiaali on astrologinen opas vanhemmille ja isovanhemmille, auttaen ymmärtämään lapsen olemusta sekä tukemaan hänen kehitystä lapsen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Aurinkomerkki on vain yksi osa kokonaisuutta, muiden kartan tekijöiden, kuten nousumerkin ja kuumerkin huomioiminen antaa tarkemman kuvan lapsen perusminästä. Esimerkiksi aurinkomerkki Oinaassa ei yksinään määrittele lasta impulsiiviseksi.

Aurinkomerkki: liittyy tahtoon ja perusluonteeseen. Se edustaa lapsen keskeistä identiteettiä, itseilmaisua ja elinvoimaa.

Kuumerkki: kuvastaa lapsen emotionaalista maailmaa, tunne- elämää, reaktioita eri tilanteisiin. Kuumerkki paljastaa, miten lapsi ilmaisee tunteitaan, sekä millaiset asiat tuovat hänelle turvallisuuden tunnetta.

Nousumerkki: kertoo siitä, millaisen ensivaikutelman lapsi antaa ulospäin, miten hän ilmaisee itsensä ja kommunikoi ympäristön kanssa ja miten hän lähestyy sosiaalisia tilanteita.

Opi valjastamaan lapsesi potentiaali on ladattavassa PDF- muodossa e- kirja, 18 sivua. Löydät sen meidän verkkokaupastamme.

fiSuomi