Astrologisen Kuualmanakan vuodelle 2024 saat tilata tästä

Astrologinen kuualmanakka 2024

19,90€

Almanakan tilaaminen on helppoa. Tilaa omasi sähköpostiin lähettämällä viestiä osoitteeseen oikea.aika@gmail.com tai 040666991

Saat maksutiedot ja almanakka toimitetaan sinulle antamaasi sähköpostiin sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillämme.

Kuvaus

Tämä ainutlaatuinen almanakka avaa mahdollisuuden optimaalisin hetkiin erilaisissa toiminnoissa – olitpa sitten suunnittelemassa tulevia projekteja, etsimässä inspiraatiota tai järjestämässä arkipäivän tehtäviä. Almanakka yhdistää astrologisen viisauden ja modernin ajanjärjestelyyn tarjoten selkeän näkymän suotuisiin energioihin, jotka voivat vahvistaa päätöksentekosi sekä liiketoiminnassa että henkilökohtaisessa elämässä.

Almanakasta voit seurata Kuun päivittäistä sijaintia, sen tekemiä aspekteja muihin taivaankappaleisiin, tyhjän Kuun aikoja, sekä muita Kuun ilmiöitä. Näin voit hyödyntää näitä tietoja omassa toiminnassasi ja arjessa.

Jotta voisit hyödyntää almanakka, sinun ei tarvitse osata astrologiaa. Almanakassa Kuun muodostamat haasteelliset aspektit, jotka symboloivat esteitä tai vastoinkäymisiä on merkitty punaisella, kun taas auttavat aspektit on merkitty vihreällä.

Almanakassa on 33 sivua ja se on ladattava PDF- tiedosto