Selvänäkijä Elsa

Olen Elsa Karhunen, selvänäkijä ja unien tulkitsija. Selvänäkö on lahja, jota on käytettävä toisen ihmisen auttamiseen. Kukaan ei voi päättää, että aloittaa selvänäkijän työn. Äidinäitini oli näkijä Kainuussa, samoin äitini. Olin viisivuotias, kun mummi oli kertonut äidilleni, että Elsalla on ”kuudes aisti”. Kun olin lapsi ei ollut puhelimia, kerroin ennakkoon että mummi ja ukki tulevat kylään. Sain vahvistusta äidiltäni kun ”aavistin tulevaa”.

Selvänäköisyys on lahja, jonka avulla tulkitaan henkilön tulevaisuutta, ja ennen kaikkea toivoa, jota jokaiseen elämänvaiheeseen liittyy.

Selvänäkijä viestittää tulevaisuuden toivon. Astrologi tulkitsee ajan laatua ja antaa ”tienkartan”, milloin on paras aika toimia

 

Yhdistimme voimat ja osaamiset

Palveluksessanne on astrologisen ja selvänäköisyyden yhteistyö.

Mitä yhteistyö on kohdallani merkinnyt elämässäni

Näin enneunen yli kolme vuotta sitten. Kotimme ulkopuolella oli valtavasti lunta ja kahlasin siinä päässen eteenpäin, mutta hitaasti. Olin ahdistunut, kun heräsin (lumi tietää minulle unessa vaikeuksia), mutta lumi oli kotimme ulkopuolella. Se merkitsi sitä, että selviän hyvin, mutta hitaasti. Kerroin asiasta Catharinalle ja hän katsoi astrologian avulla, että olen oikeassa. Näiden vuosien ajan olen saanut vahvistusta tuntemuksiini aikataulujen muodossa. Näin yhteistyö on hyvä selventämään elämää. Olemme katsoneet henkilöiden asioita ja antaneet toivoa silloin, kun sitä muuten ei ole näkyvissä.

Kun haluat kysyä  sinua askarruttavasta elämäntilanteesta ota yhteyttä sähköpostitse: itsetietoisuus@gmail.com

Hyödyt vastauksesta eniten silloin, kun sinulla on valmiina mahdollisimman ajankohtainen ja selkeä aihe.

Tarvittavat tiedot:  syntymäaika (pp.kk.vvvv ja klo), sekä syntymäpaikkakunta.

Veloitus tulkinnasta on on 95 €

Palvelu maksetaan etukäteen