Myyntiehdot Tmi Catharina Loit

Yrityksen nimi: Tmi Catharina Loit
Yrityksen tunnus: 1710613-5
Yrityksen osoite: Brahenkatu 18b 38, 20100 Turku
Sähköposti: astrotieto@gmail.com

Kaikki myynnit ovat lopullisia:

Kaikki verkkosivuston kautta tehdyt ostokset ovat lopullisia. Emme tarjoa palautuksia tai vaihtoja sähköisten tuotteiden ostoihin. Ostetut sähköiset tuotteet lähetetään välittömästi ja niitä mukautetaan asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Tuloksen takuu puuttuu:

Vaikka pyrimme tarjoamaan tarkkaa ja arvokasta tietoa, emme voi taata tuotteidemme tai palveluidemme käytön tulosta. Tarjotun tiedon tulkinta ja soveltaminen voivat vaihdella, eikä tuloksia välttämättä aina ole 100-prosenttisesti oikeita tai odotettuja.

Vastuuvapauslauseke:

Tmi Catharina Loit ja siihen liittyvät yritykset eivät ole vastuussa tuotteidemme tai palveluidemme käytöstä aiheutuvista vahingoista, menetyksistä tai seurauksista. Asiakkaat ovat yksin vastuussa tehtävistään päätöksistä, jotka perustuvat tarjottuun tietoon.

Ehtojen hyväksyminen:

Tehdessänne ostoksen verkkosivustollamme vahvistatte lukeneenne, ymmärtäneenne ja hyväksyneenne nämä myyntiehdot. Mikäli ette hyväksy jotakin myyntiehtoa, pyydämme pidättäytymään ostoksen tekemisestä.

Yhteystiedot:

Mikäli teillä on kysyttävää tai huolia näistä myyntiehdoista tai jostakin tuotteistamme tai palveluistamme, ottakaa meihin yhteyttä osoitteeseen astrotieto@gmail.com. Olemme omistautuneita tarjoamaan apua ja ratkaisemaan kaikki ongelmat nopeasti.

Jatkamalla ostoksen tekemistä verkkosivustollamme osoitatte suostumuksenne näihin myyntiehtoihin. Kiitos, että valitsitte Tmi Catharina Loitin.

fiSuomi