Julkaistu

Kosmiset syklit

Planetaariset aikakausisyklit

Planetaariset aikakausisyklit ja syklien indeksit antaa meille tietoa tulevista ajoista mm. taloudellisista taantumista ja tulevista trendeistä. Syklien kulkua ei pysty mikään muuttamaan, mutta niiden tietäminen antaa mahdollisuuden valmistautua uusien trendien tuloon ja säätää oma toimintaa synkronisoimaan ajan laadun kanssa.

Kuuluisa ranskalainen astrologi  Andrè Barbault,  joka teki uraa-uurtava työtä planetaaristen syklien parissa käytti ajan laadun tutkimiseen planeettasyklien indeksiä. Vuonna 2011 hän kirjoitti: suuri taloudellinen heilahtelu tapahtuu vuosina 2018-2026, mutta kriittisin aika tulee olemaan vuosina 2020-2021 jolloin saatamme olla vaarassa. Mahdollisesti uusi pandemia, rajoitukset ja yhteiskunnan mureneminen, jonka keskipisteessä on Eurooppa.

Astrologisesta näkökulmasta konjunktio merkitsee yhden syklin loppua ja toisen alkua. Tammikuussa 2020 oli Saturnuksen ja Pluton konjunktio Kauriin merkissä. Saturnus symboloi rajoituksia, konservatiivisuutta ja auktoriteetteja. Plutoon liittyy valtaa, elämän ja kuolemaan liittyvät asiat, mutta myös alamaailma, pankki ja pörssi.

Saturnuksen ja Pluton yhtymä tapahtuu n 33-38 vuoden välein, ja niiden yhtymäaspektin aikana yleinen energia on pelokas ja kaoottinen, sinä aikana tapahtuu isoja mullistuksia; niin kuin esimerkiksi edellisen Saturnus/Pluton yhtymän aikana vuonna 1982, jolloin oli kylmän sodan aika, pelko kolmannesta maailmansodasta ja ihmiskunnan tuhoutumisesta. Silloin marssittiin rauhan puolesta, esimerkiksi Suomessa Valoa yöhön rauhamarssi. Vuosi 2020 oli erilainen, koska Saturnuksen/Pluton yhtymään liittyivät vielä Mars ja Jupiter. Jupiterin läsnäolo voi selittää maailmanlaajuisen kaaoksen, koska Jupiter laajentaa sitä mihin se koskettaa.

Joulukuussa 2020 oli Jupiterin ja Saturnuksen  yhtymä Vesimiehen merkissä. Tämä kaksikko  tapaa toisensa 20 vuoden välein, jolloin vana aikakausi päättyy ja uusi alkaa.

Vuodet 2023-2026 ovat hyvin merkittäviä, koska pitkään kestänyt maaelementtien hallituskausi päättyy.

Vuoteen 2026 mennessä kolme ulkoplaneetta ovat vaihtaneet merkkiä maan ja vesielementeistä tulen ja ilmaelementteihin muodostaen keskenään harmonisia kuvioita. Se kuvaa paremman ajanjakson alkamista.

Henkilökohtaiset syklit

Henkilökohtaisessa elämässä Saturnuksen syklit ja kontaktit syntymäkartan Aurinkoon ja Jupiteriin ovat osoittimia ajanjaksoihin, jolloin on hyvät menestymisen mahdollisuudet tai vastaavasti aikaan , milloin kannattaa karsia ja supistaa.

Jupiter antaa uusia mahdollisuuksia 12- vuoden välein, mutta millä alueella sen näkee syntymäkartasta.

Ulkoplaneettojen kontaktit syntymäkartan tekijöihin peilaavat isoja mullistuksia myös henkilökohtaisella tasolla.

Menestymisessä kysymys on ajan laadusta ja asioiden oikeasta ajoittamisesta.

Henkilökohtaiset syklit ja käännekohdat (kirjallinen tulkinta)

Tarvittavat tiedot: syntymäaika ja paikka

Hinta 55€ (sis alv)

Tilaus onnistuu sähköpostitse: oikea.aika@gmail.com