Kuualmanakka 2023

Kuun liikkeet vaikuttavat meidän mielialaamme ja tunteisiin, joten sitä kautta myös arkemme sujuvuuteen

Kuualmanakka 2023 on kattava opastus koko vuodeksi, jonka avulla voit löytää parhaat päivät, sinulle tärkeiden asioiden eteenpäin viemiseksi

Tilaa omasi S-postiin, hinta vain 11,90 € (sis Alv)

Tilaaminen onnistuu helposti  sähköpostitse  oikea.aika@gmail.com

Almanakka toimitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillä, tai kopio maksusuorituksesta saatu sähköpostiin

Vuoden jokaiselle päivälle:

  • Kuunvaihe
  • Kuun sijainti eläinradan merkissä
  • Aktivoituneet kehonosat ja elimet
  • Tyhjän Kuun ajat
  • Kuun aspektit toisiin taivaankappaleisiin

Almanakka sisältää lisäksi:  suotuisat ja epäsuotuisat päivät hiusten leikkaamiseen, värjäämiseen, ruokatottumusten muuttamiseen, tatuoinnin ottamiseen, ihon lävistämiseen, hammashoitoon ja/tai  hampaan poistamiseen.

Varmista oikea ajoitus seuraamalla Kuun liikkeitä

Oikean ajoituksen kannalta tärkeitä asioita ovat kuunvaiheet, Kuun liikkuminen eläinradan merkissä (Kuu viipyy kussakin merkissä keskimääriin 2,5 pv), kurssittoman Kuun ajat ja Kuun aspektit toisiin taivaankappaleisiin.

Kuun vaiheella, sijainnilla eläinradan merkissä ja Kuun kontakteilla toisiin taivaankappaleisiin on vaikutusta ihmisen mieleen ja käyttäytymiseen, tiedon käsittelyyn, ostospäätöksiin ja sijoitustoimintaan. Esimerkiksi Kuun ensimmäinen neljännes liittyy aktiivisuuden nousuun, joten 3- 7 pv uudenkuun jälkeen on paras aika käynnistää uudet projektit. Kuun viimeinen neljännes on sisäänpäin kääntymiseen ja luopumisen aika. Yritystoiminnan aloittaminen Kuun viimeisen neljänneksen aikana usein epäonnistuu- ja kun  seuraava uusikuu on vielä auringonpimennys, yrityksen mahdollisuudet selvitä ovat epätodennäköisiä.

Kuun aspektit ilmoittavat päivän energian.

Kuun ensimmäinen aspekti (kulma toiseen taivaankappaleeseen) kuvaa toiminnan liikkeellelähtöä, tai eteen tulevia olosuhteita. Kuun viimeinen aspekti ennen merkinvaihtoa kuvaa toiminnan lopputulosta tai lopullisia olosuhteita.

Kurssiton Kuu?

Kuu on kurssiton (tyhjän päällä), kun se ei tee enää mitään lähestyvä pääaspektia toisiin taivaankappaleisiin , enne siirtymistä seuraavaan merkkiin. Tämä aika voi olla muutamia minuutteja, muutamia tunteja, tai joskus jopa pari päivääkin. Mitään tärkeä ei kannattaa suunnitella ajalle, jolloin Kuu on tyhjän päällä – tyhjän Kuun aikana aloitetut toimet eivät pääty odotetusti, ei synny mitään konkreettista. Se ajankohta ei tuota mitään.

Poikkeus: kun haluat asiat pysyvän muuttumattomina, tee ne tyhjän Kuun aikana.

Kuun vaikutus terveydessä ja hyvinvoinnissa

Hippokrateen sanoin ”älä koske teräksellä siihen kehonosaan, jota hallitsevassa merkissä Kuu sijaitsee. Kaikki tänä ajankohtana kehonosaa tai elintä kuormittava toiminta, mukaan lukien leikkaukset on erittäin haitallista niinä  päivinä, jolloin Kuu liikkuu sitä kehonosaa hallitsevassa merkissä. Esimerkiksi Kalojen merkki hallitsee mm jalkateriä, joten lattajalan leikkauksen aikana Kuu ei saisi liikkua Kalojen merkissä. Tai Kauris hallitsee ihoa, joten Kuun sijaitessa Kauriissa ei saisi lävistää ihoa, eikä ottaa tatuointeja.

Yleisesti paras aika leikkauksille, hampaan hoitoon ja – tai poistamiselle on vähenevän Kuun aika, erittäin suotuisa on  Kuun viimeinen neljännes, jolloin haavat paranevat nopeammin ja verenvuoto on vähäisempää. Huonoin aika leikkauksille on täydenkuun aika (+/- 3 pv).